€ 12.99

Test Bank For Fundamentals Of Nursing: The Art And Science Of Nursing Care Seventh, North American Edition Edition/Test Bank Fundamentals of Nursing - The Art and Science of Nursing Care 7th edition Taylor

Test Bank Fundamentals of Nursing - The Art and Science of Nursing Care 7th edition Taylor
Chapter 01- Introduction to Nursing

1. Which of the following statements accurately describe an element of nursing? Select all that apply.
A) The skills involved in nursing are primarily technical in nature.
B) The primary focus of nursing is to assist individuals to recover from illness.
C) The science of nursing is the knowledge base for the care that is given.
D) The art of nursing is the collection of knowledge through research.
E) Nursing is considered to be both an art and a science.
F) Nursing is a profession that used specialized knowledge and skills.
2. Which of the following set of terms best describes nursing at the end of the Middle Ages?
A) continuity, caring, critical thinking
B) purpose, direction, leadership
C) assessment, interventions, outcomes
D) advocacy, research, education
3. Which of the following is a characteristic of nursing practiced from early civilization to the 16th century?
A) Most early civilizations believed that illness had supernatural causes.
B) The physician was the priest who treated disease with prayer.
C) The nurse was a nun committed to caring for the needy and homeless.
D) Nursing changed from a spiritual focus to an emphasis on knowledge expansion.
4. In what time period did nursing care as we now know it begin?
A) pre-civilization
B) early civilization to 16th century
C) 16th to 17th century
D) 18th to 19th century
5. Who is considered to be the founder of professional nursing?
A) Dorothea Dix
B) Lillian Wald
C) Florence Nightingale
D) Clara Barton
6. Which of the following nursing pioneers established the Red Cross in the United States in 1882?
A) Florence Nightingale
B) Clara Barton
C) Dorothea Dix
D) Jane Addams
7. What was one barrier to the development of the nursing profession in the United States after the Civil War?
A) lack of educational standards
B) hospital-based schools of nursing
C) lack of influence from nursing leaders
D) independence of nursing orders
8. Which of the following individuals provided community-based care and founded public health nursing?
A) Adelaide Nutting
B) Lillian Wald
C) Sojourner Truth
D) Clara Barton
9. Which of the following nursing groups provides a definition and scope of practice for nursing?
A) ICN
B) AAN
C) ANA
D) The Joint Commission
10. Teaching a woman about breast self-examination is an example of what broad aim of nursing?
A) promoting health
B) preventing illness
C) restoring health
D) facilitating coping with disability and death
11. What nursing activity would meet the broad nursing aim of facilitating coping with disability and death? Select all that apply.
A) conducting a blood pressure screening program
B) teaching testicular self-examination
C) referring to a community diabetic support group
D) administering intravenous fluids
E) admitting a patient to a hospice program
F) performing a physical assessment on a patient
12. A nurse caring for a patient with diabetes chooses an appropriate plan of care and devises interventions to accomplish the desired outcomes. This is an example of using which of the following type of nursing skills?
A) Technical
B) Cognitive
C) Interpersonal
D) Ethical/Legal
13. Which one of the following examples of nursing actions would be considered an ethical/legal skill?
A) A nurse helps a patient prepare a living will.
B) A nurse obtains a urine sample for a urinalysis.
C) A nurse explains the rationale for a patient’s plan of care.
D) A nurse holds the hand of a woman whose baby died in childbirth.
14. A nurse practitioner is caring for a couple who are the parents of an infant diagnosed with Down’s Syndrome. The nurse makes referrals for a parent support group for the family. This is an example of which nursing role?
A) Teacher/Educator
B) Leader
C) Counselor
D) Collaborator
15.
A nurse is providing nursing care in a neighborhood clinic to single pregnant teens. Which of the following actions is the best example of using the collaborator role as a nurse?
A) Discussing the legal aspects of adoption for teens wishing to place their infants with a family
B) Searching the Internet for information on child care for the teens who wish to return to school
C) Conducting a patient interview and documenting the information on the patient’s chart
D) Referring a teen who admits having suicidal thoughts to a mental healthcare specialist
16. A nurse instructor explains the concept of health to her students. Which of the following statements accurately describes this state of being?
A) Health is a state of optimal functioning.
B) Health is an absence of illness.
C) Health is always an objective state.
D) Health is not determined by the patient.
17. A nurse incorporates the health promotion guidelines established by the U.S. Department of Health document: Healthy People 2010. Which of the following is a health indicator discussed in this document?
A) cancer
B) obesity
C) diabetes
D) hypertension
18. A nurse conducts a smoking-cessation program for patients of a neighborhood clinic. This is an example of which of the following aims of nursing?
A) promoting health
B) preventing illness
C) restoring health
D) facilitating coping with disability or death
19. Which of the following is a criteria that defines nursing as profession?
A) an undefined body of knowledge
B) a dependence on the medical profession
C) an ability to diagnose medical problems
D) a strong service orientation
20. Although all of the following are nursing responsibilities, which one would be expected of a nurse with a baccalaureate degree?
A) providing direct physical care
B) using research findings to improve practice
C) administering medications as prescribed
D) collaborating with other healthcare providers
21. Amy Jones, a high school senior, wants to become a geriatric nurse practitioner. What nursing degree will she need to attain this goal?
A) licensed practical nurse
B) associate degree
C) baccalaureate degree
D) master’s degree
22. Why are nursing organizations important for the continued development and improvement of nursing as a whole?
A) to provide socialization and networking for members
B) to regulate work activities for members
C) to set standards for nursing education and practice
D) to provide information to nurses about legal requirements
23. Which of the following organizations has established standards for clinical nursing practice?
A) American Nurses Association
B) National League for Nursing
C) International Council of Nurses
D) State Board of Nursing
24. What is the primary purpose of standards of nursing practice?
A) to provide a method by which nurses perform skills safely
B) to ensure knowledgeable, safe, comprehensive nursing care
C) to establish nursing as a profession and a discipline
D) to enable nurses to have a voice in healthcare policy
25. After graduation from an accredited program in nursing and successfully passing the NCLEX, what gives the nurse a legal right to practice?
A) enrolling in an advanced degree program
B) filing NCLEX results in the county of residence
C) being licensed by the State Board of Nursing
D) having a signed letter confirming graduation
26. A nurse has been tried and found guilty of the felony crime of forgery. How might this affect the nurse’s license to practice nursing?
A) It will have no effect on the ability to practice nursing.
B) The nurse can practice nursing at a less-skilled level.
C) The license may be revoked or suspended.
D) The license will permanently carry the felony conviction.
27. Nurses use the nursing process to focus care on human responses to what?
A) interactions with the environment
B) physical effects of disease
C) outcomes of medical or surgical treatment
D) actual or potential health problems
28. Which age group in the population is expanding most rapidly, resulting in changes in the delivery of healthcare?
A) older adults
B) young adults
C) school-aged children
D) newborns
29. Which of the following is a current trend affecting nursing education and practice?
A) over abundance of graduating nurses
B) office-based care delivery systems
C) increase in length of hospital stay
D) increase in chronic health conditions
Answer Key
1. C, E, F
2. B
3. A
4. D
5. C
6. B
7. A
8. B
9. B
10. B
11. C, E
12. B
13. A
14. C
15. D
16. A
17. B
18. B
19. D
20. B
21. D
22. C
23. A
24. B
25. C
26. C
27. D
28. A
29. D





Chapter 02- Cultural Diversity
1. How is culture learned by each new generation?
A) ethnic heritage
B) involvement in religious activities
C) formal and informal experiences
D) belonging to a subculture
2.
A nurse caring for patients in a culturally diverse
neighborhood knows that culture affects the nurse’s
interactions with patients. Which of the following is a
characteristic of culture? Select all that apply.
A)
Culture guides what is acceptable behavior for
people in a specific group.
B)
Modeling behavior is the primary means of
transmitting culture.
C)
Culture is generally not affected by the group’s
social and physical environment.
D)
Cultural practices and beliefs mainly remain
constant as long as they satisfy a group’s needs.
E)
Culture influences the way people of a group view
themselves, have expectations, and behave.
F)
Because of individual influences, there are
differences both within and among cultures.
3.
Which of the following statements is true of cultural
assimilation?
A)
Mutual cultural assimilation occurs when
characteristics from two groups are traded.
B)
Cultural assimilation is the integration of a majority
group with a minority group.
C)
Moving to a different culture may result in
psychological discomfort.
D)
Cultural assimilation is identifying with a collective
cultural group, primarily based on common heritage.4.
Mr. Perez is a Mexican immigrant who migrated to the
United States and lives in a Spanish-speaking
community with other relatives. He is taken to the ER
following a fall at work and is admitted to the hospital
for observation. Which of the following is the nurse
caring for Mr. Perez aware that he is at risk for?
A) cultural assimilation
B) cultural shock
C) cultural imposition
D) cultural blindness
5. What characteristic is used to describe racial categories?
A) language
B) skin color
C) music preferences
D) food likes and dislikes
6.
A 20-year-old housekeeper, born and educated in Iraq,
wears her traditional clothing and head covering. A 50-
year-old patient tells the nurse, “ They are in America
and should dress like we do.” What is this statement an
example of?
A) cultural assimilation
B) cultural blindness
C) cultural conflict
D) cultural imposition
7.
A nurse walks by a patient’s room and observes a
Shaman performing a healing ritual for the patient. The
nurse then remarks to a coworker that the ritual is a
waste of time and disruptive to the other patients on the
floor. This nurse is displaying the feelings associated
with:
A) culture conflict
B) cultural blindness
C) stereotyping
D) cultural shock8.
Which of the following statements accurately describe
cultural factors that may influence healthcare? Select all
that apply.
A)
Nurses and patients generally agree upon the health
practices that are being instituted.
B)
Certain racial and ethnic groups are more prone to
developing specific diseases and conditions.
C)
Although pain affects people differently, most
people react to pain in the same manner.
D)
Most mental health norms are based on research and
observations made of white, middle-class people.
E)
In many cultures, the man is the dominant figure and
generally makes decisions for all family members.
F)
When people move to the United States, they may
speak their own language fluently but have difficulty
speaking English.
9.
A nurse is doing preoperative teaching for an African
American man before he has abdominal surgery. What
topic should be included in the teaching?
A)
the possibility of developing a keloid over the healed
incision
B)
the increased risk of developing an infection in the
incision
C) his racial characteristics that will slow healing
D) cultural influences on his response to surgery
10.
A nurse is caring for a patient from Taiwan who
constantly requests pain medication. What should the
nurse consider when assessing the patient’s pain?
A) Most people react to pain in the same way.
B) Pain in adults in less intense than pain in children.
C) The patient is a constant complainer.
D) Pain is what the patient says it is.
11.
A father, mother, grandmother, and three school-aged
children have immigrated to the United States from
Thailand. Which member(s) of the family are likely tolearn to speak English more rapidly?
A) unemployed father
B) stay-at-home mother
C) grandmother
D) children
12.
A 40-year-old nurse is taking a health history from a
20-year-old Hispanic man and notes that he looks
down at the floor when he answers questions. What
should the nurse understand about this behavior?
A) The patient is embarrassed by the questions.
B) This is culturally appropriate behavior.
C) The patient dislikes the nurse.
D)
The patient does not understand what is being
asked.
13.
An older adult woman of Chinese ancestry refuses to
eat at the nursing home, stating, “I’m just not
hungry.” What factors should the staff assess for this
problem?
A)
The woman does not like to eat with other residents
of the home.
B) The woman is using this as a means of going home.
C) The food served may not be culturally appropriate.
D) The food served may violate religious beliefs.
14.
Although all of the following are factors to consider
when caring for patients with limited income, which
one is the most important?
A) basic human needs may go unmet
B) limited access to reliable transportation
C) decreased access to healthcare services
D) risk for increased incidence of disease
15.
The nurse is providing home care for a patient who
traditionally drinks herbal tea to treat an illness. How
should the nurse respond to a request for the herbal
tea?A)
“ We do not allow our patients to drink herbal
tea.”
B)
“ Why in the world would you want to drink that
stuff?”
C)
“ Let me check with the doctor to make sure it is
okay with your medicines.”
D)
“ I have to fill out a lot of forms that you will have
to sign before I can do that.”
16.
A nurse in a large metropolitan city enjoys working in
a health clinic that primarily serves Hispanic patients.
What does this statement imply about the nurse?
A)
The nurse’s knowledge and skills are not adequate
to care for patients with acute illnesses.
B)
The nurse respects and values providing culturally
competent care.
C)
The nurse is attempting to overcome cultural
blindness.
D)
This employment makes the nurse feel superior to a
minority group of people.
17.
A nurse is providing care for a Cambodian patient.
The nurse says, “ You have to get up and walk
whether you want to or not.” What is this statement
an example of?
A) culture shock
B) stereotyping
C) cultural imposition
D) cultural competence
18.
Which of the following are considered cultural norms
of the healthcare system? Select all that apply.
A) inability to define health and illness
B) frequent use of jargon and documentation
C) professional deference to pecking order
D) use of a problem-solving methodology
E) belief in the fallibility of technologyF) use of certain procedures for birth and death
19.
A nurse is caring for an African American in an acute
care setting. Which one of the following might be a
special nursing consideration for this patient?
A) The patient might request a visit from a folk healer.
B)
The patient may be upset by drawing blood for a
test.
C)
The patient may perceive illness as a punishment
from God.
D)
The patient may expect the caregiver to deduce the
problem by instinct.
20.
In which of the following populations should the nurse
carefully assess the patient’s use of over-the-counter
medications?
A) African American
B) Hispanic
C) White middle class
D) Asian
21.
A nurse is caring for an Appalachian patient following
her hysterectomy. Which of the following
Appalachian values and beliefs should be considered
when planning nursing care for this patient? Select all
that apply.
A) Isolation is considered as a way of life.
B) Dependence and self-determination are valued.
C)
Lifestyle is more revered than compliance with
healthcare issues.
D) They may be fatalistic about losses and deaths.
E)
There is a deep love, respect, and affection between
people and the land.
F) Death is seen as a part of life and not feared.
22.
What is one way in which nurses can develop cultural
self-awareness?
A)
Ask peers and colleagues about practicing cultural
competence.B)
Objectively examine own beliefs, values, and
practices.
C)
Realize nothing can be done to change one’s values
and beliefs.
D)
Assert to others that personal biases cannot be
changed.
23.
A home health nurse is visiting a 60-year-old patient.
During the initial visit, the patient’s husband answers
all of the questions. What would the nurse assess
based on this behavior?
A) The patient does not want the nurse to visit.
B)
The husband does not trust his wife to answer
questions.
C) The patient is not able to answer the questions.
D) The husband is the dominant member of the family.
Answer Key
1. C
2. A, D, E, F
3. A
4. B
5. B
6. D
7. A
8. B, D, E, F
9. A
10. D
11. D
12. B
13. C
14. A
15. C
16. B
17. C18. B, C, D, F
19. A
20. C
21. A, B, D
22. B
23. D
Page 1

Preview document (10 of 320 pages)

Unlock document

Download all 320 pages for € 12,99

Add document to cart
Report document Report document

€ 12,99

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check € 0,50 discount when paying with balance

Specifications

Seller

Gradebuddy

49 documents uploaded

7 documents sold


I know how frustrating it can get with all those assignments mate.
Nursing Being my main profession line, i have essential guides that are A graded, I am a very friendly person so don't hesitate to discuss anything. I will be very happy to assist you. You can buy my documents & Bundles without any Fear, In case my document has not met your expectation,Kindly Message before giving a review, i'll die trying to give you whats necessary.

Earn from your summaries?

icon 2

Do you make summaries or do you have any completed assignments? Upload your documents to Knoowy and earn money.

Upload document

Subjects of Fundamentals Of Nursing - Chamberlain College Of Nursing

More Fundamentals Of Nursing ›

fundamentals of nursing 2021 hesi rn exit exam v10, latest questions and answers with explanations, all correct study guide, download to score a 2021 hesi rn exit exam v2, latest questions and answers with explanations, all correct study guide, download to score a 2021 hesi rn exit exam v3, latest questions and answers with explanations, all correct study guide, download to score a 2021 hesi rn exit exam v4, latest questions and answers with explanations, all correct study guide, download to score a 2021 hesi rn exit exam v5, latest questions and answers with explanations, all correct study guide, download to score a 2021 hesi rn exit exam v6, latest questions and answers with explanations, all correct study guide, download to score a 2021 hesi rn exit exam v7, latest questions and answers with explanations, all correct study guide, download to score a 2021 hesi rn exit exam v8, latest questions and answers with explanations, all correct study guide, download to score a 2021 hesi rn exit exam v9, latest questions and answers with explanations, all correct study guide, download to score a ati foundations of maternity, women’s health, and child health nursing mckinney evolve resources for maternal-child nursing, 5th edition test bank (a grade), questions and answers, all correct study guide, download to score a ati fundamentals ati introductory mental health nursing 4th edition womble kincheloe test bank (a grade), questions and answers, all correct study guide, download to score a ati maternity and women’s health care 12th edition lowdermilk test bank (a grade), questions and answers, all correct study guide, download to score a ati pharmacotherapeutics for advanced practice nurse prescribers 5th edition woo robinson test bank (a grade), questions and answers, all correct study guide, download to score a focused exam type 1 diabetes patient chelsea warren (a grade), questions and answers, all correct study guide, download to score a hesi exit v1 new (latest updated version) correct study guide, download to score a hesi exit v2 new (latest updated version) correct study guide, download to score a hesi exit v3 new (latest updated version) correct study guide, download to score a hesi exit v4 new (latest updated version) correct study guide, download to score a hesi exit v5 new (latest updated version) correct study guide, download to score a hesi exit v6 new (latest updated version) correct study guide, download to score a shadow health asthma patient gabriel martinez (a grade), questions and answers, all correct study guide, download to score a shadow health chronic bronchitis copd diagnosis, patient debbie o&039;connor, (a grade), questions and answers, all correct study guide, download to score a shadow health pneumonia diagnosis, patient anita douglas, (a grade), questions and answers, all correct study guide, download to score a More Fundamentals Of Nursing ›

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Sign up via Facebook
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students.
Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit