€ 11.99

Pharmacology and the Nursing Process-Pharmacology Test Bank for NCLEX _RN

The Nursing Process and Drug Therapy
MULTIPLE CHOICE
1. The nurse is writing a nursing diagnosis for a plan of care for a patient who has been newly
diagnosed with type 2 diabetes. Which statement reflects the correct format for a nursing
diagnosis?
A. Anxiety
B. Anxiety related to new drug therapy
C. Anxiety related to feelings about drug therapy as evidenced by statements such as
―I’m upset about having to give myself shots‖
D. Anxiety related to new drug therapy as evidenced by statements such as ―I’m upset
about having to give myself shots‖
ANS: D
2. A patient is to receive oral digoxin (Lanoxin) daily; however, because he is unable to swallow,
he cannot take it orally, as ordered. What type of problem does this represent?
A. ―Right time‖ problem
B. ―Right dose‖ problem
C. ―Right route‖ problem
D. ―Right medication‖ problem
ANS: C
3. The nurse has been monitoring a patient’s progress on a new drug regimen since the first
dose and documenting signs of possible adverse effects. This example illustrates which
phase of the nursing process?
A. Planning
B. Evaluation
C. Implementation
D. Nursing diagnosis
ANS: B
4. The nurse is assigned to a patient who is newly diagnosed with type 1 diabetes mellitus.
Which statement best illustrates an outcome criterion for this patient?
A. The patient will follow instructions.
B. The patient will not experience complications.
C. The patient will adhere to the new insulin treatment regimen.
D. The patient will demonstrate safe insulin self-administration technique.
ANS: D
5. Which activity best reflects the implementation phase of the nursing process for a patient who
is newly diagnosed with type 1 diabetes mellitus?
A. Providing education regarding self-injection technique
B. Setting goals and outcome criteria with the patient’s input
C.
D.
Recording a drug history regarding over-the-counter medications used at home
Formulating nursing diagnoses regarding knowledge deficit related to new
treatment regimen
ANS: A
3
6. The medication order reads, ―Give ondansetron 24 mg, 30 minutes before beginning
chemotherapy to prevent nausea.‖ The nurse notes that the route is missing from the order.
What is the nurse’s best action?
A. Giving the medication intravenously because it is for nausea prevention
B. Giving the medication orally because the tablets are available in 24 mg doses
C. Contacting the prescriber to clarify the route of the medication ordered
D. Holding the medication until the prescriber returns to clarify the order
ANS: C
7. When the nurse considers the timing of a drug dose, which of the factors listed below is
appropriate to consider when deciding when to give a drug?
A. The patient’s ability to swallow
B. The patient’s weight
C. The patient’s last meal
D. The patient’s allergies
ANS: C
MULTIPLE RESPONSE
1. When giving medications, the nurse will follow the rights of medication administration, which
include what rights? Select all that apply.
A. Right drug
B. Right route
C. Right dose
D. Right time
E. Right patient
F. Right documentation
ANS: A, B, C, D, E, F
OTHER
1. Place the phases of the nursing process in the correct order, with 1 as the first phase and 5
as the last phase.
1. Evaluation
2. Nursing Diagnoses
3. Assessment
4. Implementation
5. Planning
ANS: 3, 2, 5, 4,

Preview document (3 of 172 pages)

Unlock document

Download all 172 pages for € 11,99

Add document to cart
Report document Report document

€ 11,99

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check € 0,50 discount when paying with balance

Specifications

Seller

TestMania℃

88 documents uploaded


QUALITY WORK OF ALL KIND OF QUIZ or EXAM WITH GUARANTEE OF AN A

Earn from your summaries?

icon 2

Do you make summaries or do you have any completed assignments? Upload your documents to Knoowy and earn money.

Upload document

Subjects of Healthcare - Open University

More Healthcare ›

applied pathophysiology a conceptual approach to the mechanisms of disease 3rd edition braun test bank burns pediatric primary care 7th edition all chapters complete test bank cherry & jacob contemporary nursing issues, trends, and management, 7th edition chapter 15-28 current medical diagnosis and treatment 2020 testbank -studyguide edelman health promotion throughout the life span, 8th edition chapter 1-25 essentials_of_psychiatric_mental_health_nursing_4th_edition_varcarolis_nursing_test_banks.pdf (1) examination questions and answers in basic anatomy and physiology martin caon focus on nursing pharmacology 8th edition karch test bank all chapters covered 2021 foundations of maternity, women’s health, and child health nursing test bank allcomplete chapters healthcare - nursing hesi rn exit hesi rn exit exam v4 hesi rn exit v3 hesi rn fundamentals exam hesi- fundamentals of nursing (basics of nursing practice) +400 questions & answers everything you need to pass the exams and earn your highest score. human body in health and illness 6th edition herlihy test bank (latest edition 2021) international financial management test bank introductory maternity and pediatric nursing 4th edition hatfield test bank journey across the life span 6th edition polan test bank lilley pharmacology and the nursing process 7th edition marieb-essentials-of-human-anatomy-physiology-10th-test-bank/ latest update medical imaging physics pharmacology nextgen exam psychology test bank for nursing research in canada: methods, critical appraisal, and utilization, 4th edition lobiondo-wood isbn: 9781771720984 More Healthcare ›

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Sign up via Facebook
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students.
Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit