€ 11.99

Physical Examination and Health Assessment, 7th Edition by Carolyn Jarvis -Test Bank ( all chapters,)

HA Exam 1-27, 29
Chapter 01: Evidence-Based Assessment
Jarvis: Physical Examination & Health Assessment, 7th Edition
MULTIPLE CHOICE
1. After completing an initial assessment of a patient, the nurse has charted that his respirations are eupneic and his pulse is 58 beats
per minute. These types of data would be:
a. Objective.
b. Reflective.
c. Subjective.
d. Introspective.
ANS: A
Objective data are what the health professional observes by inspecting, percussing, palpating, and auscultating during the physical
examination. Subjective data is what the person says about him or herself during history taking. The
terms reflective and introspective are not used to describe data.
DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension) REF: p. 2
MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
2. A patient tells the nurse that he is very nervous, is nauseated, and ―feels hot.‖ These types of data would be:
a. Objective.
b. Reflective.
c. Subjective.
d. Introspective.
ANS: C
Subjective data are what the person says about him or herself during history taking. Objective data are what the health professional
observes by inspecting, percussing, palpating, and auscultating during the physical examination. The
terms reflective and introspective are not used to describe data.
DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension) REF: p. 2
MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
3. The patient‘s record, laboratory studies, objective data, and subjective data combine to form the:
a. Data base.
b. Admitting data.
c. Financial statement.
d. Discharge summary.
ANS: A
Together with the patient‘s record and laboratory studies, the objective and subjective data form the data base. The other items are not
part of the patient‘s record, laboratory studies, or data.
DIF: Cognitive Level: Remembering (Knowledge) REF: p. 2
MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
4. When listening to a patient‘s breath sounds, the nurse is unsure of a sound that is heard. The nurse‘s next action should be to:
a. Immediately notify the patient‘s physician.
b. Document the sound exactly as it was heard.
c. Validate the data by asking a coworker to listen to the breath sounds.
d. Assess again in 20 minutes to note whether the sound is still present.
ANS: C
When unsure of a sound heard while listening to a patient‘s breath sounds, the nurse validates the data to ensure accuracy. If the nurse
has less experience in an area, then he or she asks an expert to listen.
DIF: Cognitive Level: Analyzing (Analysis) REF: p. 2
MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
5. The nurse is conducting a class for new graduate nurses. During the teaching session, the nurse should keep in mind that novice
nurses, without a background of skills and experience from which to draw, are more likely to make their decisions using:
a. Intuition.
b. A set of rules.
c. Articles in journals.
d. Advice from supervisors.
ANS: B
Novice nurses operate from a set of defined, structured rules. The expert practitioner uses intuitive links.
DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension) REF: p. 3
MSC: Client Needs: General
6. Expert nurses learn to attend to a pattern of assessment data and act without consciously labeling it. These responses are referred to
as:
a. Intuition.
b. The nursing process.
c. Clinical knowledge.
d. Diagnostic reasoning.
ANS: A
Intuition is characterized by pattern recognition—expert nurses learn to attend to a pattern of assessment data and act without
consciously labeling it. The other options are not correct.
DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension) REF: p. 4
MSC: Client Needs: General
7. The nurse is reviewing information about evidence-based practice (EBP). Which statement best reflects EBP?
a. EBP relies on tradition for support of best practices.
b. EBP is simply the use of best practice techniques for the treatment of patients.
c. EBP emphasizes the use of best evidence with the clinician‘s experience.
d. The patient‘s own preferences are not important with EBP.
ANS: C
EBP is a systematic approach to practice that emphasizes the use of best evidence in combination with the clinician‘s experience, as
well as patient preferences and values, when making decisions about care and treatment. EBP is more than simply using the best
practice techniques to treat patients, and questioning tradition is important when no compelling and supportive research evidence
exists.
DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 5
MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
8. The nurse is conducting a class on priority setting for a group of new graduate nurses. Which is an example of a first-level priority
problem?
a. Patient with postoperative pain
b. Newly diagnosed patient with diabetes who needs diabetic teaching
c. Individual with a small laceration on the sole of the foot
d. Individual with shortness of breath and respiratory distress
ANS: D
First-level priority problems are those that are emergent, life threatening, and immediate (e.g., establishing an airway, supporting
breathing, maintaining circulation, monitoring abnormal vital signs) (see Table 1-1).
DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension) REF: p. 4
MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
9. When considering priority setting of problems, the nurse keeps in mind that second-level priority problems include which of these
aspects?
a. Low self-esteem
b. Lack of knowledge
c. Abnormal laboratory values
d. Severely abnormal vital signs
ANS: C
Second-level priority problems are those that require prompt intervention to forestall further deterioration (e.g., mental status change,
acute pain, abnormal laboratory values, risks to safety or security) (see Table 1-1).
DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension) REF: p. 4
MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
10. Which critical thinking skill helps the nurse see relationships among the data?

Preview document (3 of 257 pages)

Unlock document

Download all 257 pages for € 11,99

Add document to cart
Report document Report document

€ 11,99

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check € 0,50 discount when paying with balance

Specifications

Seller

TestMania℃

88 documents uploaded


QUALITY WORK OF ALL KIND OF QUIZ or EXAM WITH GUARANTEE OF AN A

Earn from your summaries?

icon 2

Do you make summaries or do you have any completed assignments? Upload your documents to Knoowy and earn money.

Upload document

Subjects of Healthcare - Open University

More Healthcare ›

applied pathophysiology a conceptual approach to the mechanisms of disease 3rd edition braun test bank burns pediatric primary care 7th edition all chapters complete test bank cherry & jacob contemporary nursing issues, trends, and management, 7th edition chapter 15-28 current medical diagnosis and treatment 2020 testbank -studyguide edelman health promotion throughout the life span, 8th edition chapter 1-25 essentials_of_psychiatric_mental_health_nursing_4th_edition_varcarolis_nursing_test_banks.pdf (1) examination questions and answers in basic anatomy and physiology martin caon focus on nursing pharmacology 8th edition karch test bank all chapters covered 2021 foundations of maternity, women’s health, and child health nursing test bank allcomplete chapters healthcare - nursing hesi rn exit hesi rn exit exam v4 hesi rn exit v3 hesi rn fundamentals exam hesi- fundamentals of nursing (basics of nursing practice) +400 questions & answers everything you need to pass the exams and earn your highest score. human body in health and illness 6th edition herlihy test bank (latest edition 2021) international financial management test bank introductory maternity and pediatric nursing 4th edition hatfield test bank journey across the life span 6th edition polan test bank lilley pharmacology and the nursing process 7th edition marieb-essentials-of-human-anatomy-physiology-10th-test-bank/ latest update medical imaging physics pharmacology nextgen exam psychology test bank for nursing research in canada: methods, critical appraisal, and utilization, 4th edition lobiondo-wood isbn: 9781771720984 More Healthcare ›

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Sign up via Facebook
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students.
Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit