€ 11.99

Test Bank Campbell Biology All Chapters

Chapter 1 Introduction: Themes in the Study of Life
The introduction to the study of biology in Chapter 1 highlights seven book -wide themes, with special
emphasis on the core theme of evolution. How scientists use inductive reasoning to draw general
conclusions and deductive reasoning to test hypotheses is emphasized. Questions in this chapter are
designed to help assess a student’s understanding of the content of Chapter 1 based on the three key
concepts.
Multiple-Choice Questions
1) Which of the following properties or processes do we associate with living things?
A) evolutionary adaptations
B) energy processing
C) responding to the environment
D) growth and reproduction
E) all of the above
Answer: E
Topic: Overview
Skill: Knowledge/Application
2) Which of the following is not a theme that unifies biology?
A) interaction with the environment
B) emergent properties
C) evolution
D) reductionism
E) structure and function
Answer: D
Topic: Concept 1.1
Skill: Knowledge/Application
3) Which of the following sequences represents the hierarchy of biological organization from
the least to the most complex level?
A) organelle, tissue, biosphere, ecosystem, population, organism
B) cell, community, population, organ system, molecule, organelle
C) organism, community, biosphere, molecule, tissue, organ
D) ecosystem, cell, population, tissue, organism, organ system
E) molecule, cell, organ system, population, ecosystem, biosphere
Answer: E
Topic: Concept 1.1
Skill: Knowledge/Application
4) A localized group of organisms that belong to the same species is called a
A) biosystem.
B) community.
C) population.
D) ecosystem.
E) family.
Answer: C
Topic: Concept 1.1
Skill: Knowledge/Application
1
2 Chapter 1, Introduction: Themes in the Study of Life
Test Bank Campbell Biology All Chapters
5) Which of the following is a false statement regarding DNA?
A) Each chromosome has one very long DNA molecule with hundreds of thousands of
genes.
B) Every cell is enclosed by a membrane.
C) Every cell uses DNA as its genetic information.
D) All forms of life are composed of cells that have a membrane-enclosed nucleus.
E) DNA is the unit of inheritance that is transmitted from parent to offspring.
Answer: D
Topic: Concept 1.1
Skill: Knowledge/Application
6) In terms of the hierarchical organization of life, a bacterium is at the level of
organization, whereas a human is at the level of organization.
A) single-celled organism; multicellular organism
B) single organelle; organism
C) organelle; organ system
D) single tissue; multicellular organism
E) tissue; organism
Answer: A
Topic: Concept 1.1
Skill: Knowledge/Application
7) Which of these is a correct representation of the hierarchy of biological organization from
least to most complex?
A) organelle of a stomach cell, digestive system, large intestine, small intestine, intestinal
tissue, organism
B) organelle of an intestinal cell, digestive system, small intestine, large intestine,
intestinal tissue, organism
C) molecule, intestinal cell organelle, intestinal cell, intestinal tissue, digestive system,
organism
D) molecule, small intestine, large intestine, intestinal tissue, digestive system, organism
E) molecule, digestive system, digestive cell organelle, small intestine, large intestine,
intestinal cell, organism
Answer: C
Topic: Concept 1.1
Skill: Knowledge/Application
8) Organisms interact with their environments, exchanging matter and energy. For example,
plant chloroplasts convert the energy of sunlight into
A) the energy of motion.
B) carbon dioxide and water.
C) the potential energy of chemical bonds.
D) oxygen.
E) kinetic energy.
Answer: C
Topic: Concept 1.1
Skill: Knowledge/Applicatio

Preview document (3 of 1175 pages)

Unlock document

Download all 1175 pages for € 11,99

Add document to cart
Report document Report document

€ 11,99

Add document to cart
  • check Money back guarantee
  • check Documents can be downloaded immediately
  • check € 0,50 discount when paying with balance

Specifications

Seller

TestMania℃

88 documents uploaded


QUALITY WORK OF ALL KIND OF QUIZ or EXAM WITH GUARANTEE OF AN A

Earn from your summaries?

icon 2

Do you make summaries or do you have any completed assignments? Upload your documents to Knoowy and earn money.

Upload document

Subjects of Healthcare - Open University

More Healthcare ›

applied pathophysiology a conceptual approach to the mechanisms of disease 3rd edition braun test bank burns pediatric primary care 7th edition all chapters complete test bank cherry & jacob contemporary nursing issues, trends, and management, 7th edition chapter 15-28 current medical diagnosis and treatment 2020 testbank -studyguide edelman health promotion throughout the life span, 8th edition chapter 1-25 essentials_of_psychiatric_mental_health_nursing_4th_edition_varcarolis_nursing_test_banks.pdf (1) examination questions and answers in basic anatomy and physiology martin caon focus on nursing pharmacology 8th edition karch test bank all chapters covered 2021 foundations of maternity, women’s health, and child health nursing test bank allcomplete chapters healthcare - nursing hesi rn exit hesi rn exit exam v4 hesi rn exit v3 hesi rn fundamentals exam hesi- fundamentals of nursing (basics of nursing practice) +400 questions & answers everything you need to pass the exams and earn your highest score. human body in health and illness 6th edition herlihy test bank (latest edition 2021) international financial management test bank introductory maternity and pediatric nursing 4th edition hatfield test bank journey across the life span 6th edition polan test bank lilley pharmacology and the nursing process 7th edition marieb-essentials-of-human-anatomy-physiology-10th-test-bank/ latest update medical imaging physics pharmacology nextgen exam psychology test bank for nursing research in canada: methods, critical appraisal, and utilization, 4th edition lobiondo-wood isbn: 9781771720984 More Healthcare ›

Log in via e-mail
New password
Subscribe via e-mail
Sign up via Facebook
Shopping cart

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

Deal: get 10% off when you purchase 3 or more items!

[Inviter] gives you € 2.50 to purchase summaries

At Knoowy you buy and sell the best studies documents directly from students.
Upload at least one item, please help other students and get € 2.50 credit.

Register now and claim your credit